Manipulación de alimentos

Inici: lunes, 29 de diciembre de 2025

Per inscriure's a aquest curs
Per inscriure's a aquest curs Inicia sessió, o si no estàs registrat/a, registra't com a alumne/a.

Data inici inscripcions


04/12/2025

Data fi inscripcions


29/12/2025

Nom


Manipulación de alimentos

Codi


01/2025

Descripció


Identificar las fuentes de contaminación de los alimentos y aplicar la normativa vigente en seguridad e higiene alimentaria durante la preparación, fabricación, transformación, elaboración, envasado, almacenamiento, transporte, distribución, venta, suministro y servicio de los alimentos

Places


15

Data d'Inici i Finalització


29/12/2025 a 31/12/2025

Duració


10 horas presenciales

Modalitat


Presencial

Horari


Dilluns, Dimecres, Dijous, Divendres
Matins: 09:00 - 11:00
Modalitat: Presencial

Destinataris


Desempleados

Família


Hostelería y turismo

Àrea


Restauración

Objectiu


Identificar las fuentes de contaminación de los alimentos y aplicar la normativa vigente en seguridad e higiene alimentaria durante la preparación, fabricación, transformación, elaboración, envasado, almacenamiento, transporte, distribución, venta, suministro y servicio de los alimentos 

Contingut


PROGRAMA DE CURSO

Organitza


Sepe

Preu


Gratuito

Centre de Formació


ayto alcoy prueba 03800 - ALCOI/ALCOY, Alicante

Mòduls

Codi Nom Inici Fi Duració
2 MODULO MANIPULADOR 29/12/2025
1 MODULO MANIPULADOR 29/12/2025

Documents

Nom Acció
Ficha de SEPE Descarregar

Comparteix aquest Curs


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.